Baseballin Euroopan-mestaruuskilpailut 2007

Baseballin seniorien Euroopan-mestaruuskilpailut käytiin Espanjassa 7. – 16. syyskuuta 2007. Mestaruuden voitti Alankomaat. Kilpailuihin järjestettiin karsintaturnaukset heinä-elokuussa 2006. Kaikkiaan 12 joukkuetta osallistui lopputurnaukseen. Turnaus oli samalla osa olympiakarsintaa. Turnauksen voittaja Alankomaat selviytyi suoraan Olympiaturnaukseen ja muut mitalistit Iso-Britannia ja Espanja saivat paikan Taiwanissa pelattavaan olympiakarsintaturnaukseen. Turnauksesta jäi pois Kreikan joukkue, koska maan liitto ei täyttänyt hallinnollisia ja taloudellisia velvoitteita. Kreikan tilalla pelasi Venäjän voittamassa karsintakilpailussa toiseksi sijoittunut Itävalta.[1]

Itävalta 5 1 4 .200 0-22 - - 9-01 3-8

1Tšekin voitot Kroatiasta ja Itävallasta mitätöitiin myöhemmin ja tuomittiin vastustajien 9-0 -voitoiksi. Tällä ei ennättänyt olla vaikutusta sijoitusottelujen muodostumiseen.

Lohko B

joukkue Ot. V H AVG Yhdistynyt kuningaskunta Espanja Ranska Italia Ukraina Venäjä

Loppusarja C

joukkue Ot. V H AVG Alankomaat Yhdistynyt kuningaskunta Espanja Saksa Ranska Ruotsi
 Alankomaat 5 5 0 1.000 6-1 - - 18-0 -
 Iso-Britannia 5 3 2 .600 - - 5-7 - -
 Espanja 5 3 2 .600 8-10 - - - -
 Saksa 5 3 2 .600 - - 3-11 7-1 -
 Ranska 5 1 4 .200 - - - - -
 Ruotsi 5 0 5 .000 - 7-10 5-8 - 0-10

Alkulohkoissa pelatut keskinäiset ottelut laskettiin mukaan loppusarjan taulukkoon. Iso-Britannian, Espanjan ja Saksan välinen järjestyi keskinäisissä otteluissa päästettyjen juoksujen perusteella. Iso-Britannialla ja Espanjalla päästettyjä oli 7,50 yhdeksää vuoroa kohti, jolloin Iso-Britannia voitti hopeaa voitettuaan keskinäisen ottelun. Saksan RA/9 oli 8,00.

• Raportti kisoista[vanhentunut linkki]
  1. Nieuwe tegenstander voor Nederland (nl)
  2. Tsjechië teruggezet naar laatste plaats (nl) - Tšekki pudotettiin sijalle 12. sen käytettyä edustuskelvottomia pelaajia.